Lid worden?

Ben je geïnteresseerd in een eventueel lidmaatschap van ons koor, dan nodigen wij je graag uit om op een repetitieavond te komen luisteren.  De repetities worden gehouden op donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in het gebouw van de Scheepjeswol Harmonie, Schoolstraat 11 te Veenendaal.

Wij vragen je om je van te voren aan te melden zodat wij rekening kunnen houden met jouw komst. Ben je na de repetitieavond enthousiast dan bespreken we graag de volgende stappen met je,

Belangrijk om te weten:

  • Het is prettig als je fysiek in staat bent langere tijd te staan omdat de repetities en optredens staand worden uitgevoerd.
  • Nieuwe nummers worden ingestudeerd met tekstmap en bladmuziek; optredens gaan uit het hoofd.
  • Aanwezigheid bij repetities en optredens is noodzakelijk (dringende redenen natuurlijk buiten beschouwing gelaten). ‘
  • Beschikbaarheid in het weekend: het streven is 6-10 optredens per jaar en deze zijn voornamelijk in het weekend.
  • De onderlinge informele sfeer staat voor ons boven aan .
    Het is belangrijk dat je past binnen je stempartij en binnen het koor.
    We willen enthousiasme, vrolijkheid en optimisme op het publiek overbrengen en dat kan alleen als we ook goed met elkaar overweg kunnen.

Bevalt de eerste kennismaking met All4fun? Dan nodigen wij je graag uit voor een stemtest om te bepalen in welke stemgroep je het beste tot je recht komt. Wil je liever nog een keer komen kijken/luisteren dat kan natuurlijk ook.
Omdat er op dit moment veel mensen geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap bij all4fun, kan het zijn dat de stempartij waar jij bij zou kunnen zingen vol is. We hanteren dan een wachtlijst.

Het eventuele lidmaatschap start met een "aspirant-lidmaatschap" van 3 maanden. In deze periode hoef je geen contributie te betalen.
Er wordt gekeken of er voldoende match is met het koor en of jouw zangkwaliteit past in de betreffende stempartij.

Met elkaar bekijken we na deze 3 maanden of jouw aspirant lidmaatschap wordt omgezet in een normaal lidmaatschap.