Boeken, Elektronica, Speelgoed en Textiel

Onze gemeente Veenendaal houdt in mei 2024 voor de tweede keer de BEST-actie. Het is geen fietsronde, hardloopkoers of schaaktoernooi, maar wel een wedstrijd! De inzamelingsweken van BEST-actie lopen van 6 tot en met 19 mei 2024.

popkoor all4fun veenendaal

Wat is de BEST-actie?

BEST staat voor Boeken, Elektronica, Speelgoed en Textiel. Dit gaan we allemaal inzamelen tijdens de actie, want het zijn waardevolle grondstoffen voor hergebruik.
Deelname aan de BEST-actie levert popkoor All4fun € 1.000,- op en de drie verenigingen met de hoogste opbrengst krijgen ook nog eens een bonus! Daar gaan we natuurlijk voor dus hebben we jullie hulp nodig.

Hoe werkt het?

We hebben 1000 BEST tassen en deze delen we uit aan IEDEREEN die ons hiermee wil steunen. De BEST-tas is een gele plastic tas van gerecycled materiaal.
Pluis je kasten uit en alles wat in die tas past qua Boeken, Elektronica, Speelgoed en Textiel doe je in de tas.
Tussen 6 en 19 mei 2024 kun je jouw BEST-tas inleveren bij een van de koorleden en die zorgt ervoor dat het bij onze verzamelplaats komt.
Heb je veel gevulde zakken en problemen met vervoer, stuur dan een mailtje naar info@all4fun.nl. Dan halen we de zakken bij je thuis op.

Extra

Iedereen die een BEST-tas vult kan zelf ook winnen. Doe een briefje met je naam, e-mailadres en
telefoonnummer in de BEST-tas en speel mee in de loterij.
Je kunt een abonnement voor het Veenendaalse zwembad winnen!

Dus doe mee, vul een tas en dan verdienen we samen mooi (meer dan) € 1.000,- voor ons koor!

popkoor all4fun veenendaal